ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αυστραλός γερουσιαστής ανοιχτά κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού: «Εργαζόμενοι τρομοκρατημένοι εκφοβίζονται»

Αυστραλός γερουσιαστής ανοιχτά κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού: «Εργαζόμενοι τρομοκρατημένοι εκφοβίζονται»

Την ανοιχτή του αντίθεση στον υποχρεωτικό εμβολιασμό εξέφρασε ο Malcolm Ieuan Roberts, ο οποίος είναι γερουσιαστής στο Queensland της Αυστραλία.

Την ώρα που στην Ελλάδα δεν μιλάει ουσιαστικά κανείς, ο Malcolm Ieuan Roberts, εξέφρασε τον προβληματισμό των εργαζομένων που αναγκάζονται να εμβολιαστούν υποχρεωτικά.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Εμβόλια στο σώμα μας: Πρέπει πάντοτε να έχουμε την ελευθερία επιλογής.

Τον Αύγουστο του 2020, ο πρωθυπουργός Scott Morrison είπε πως δεν θα ήταν υποχρεωτικό να κάνουμε το εμβόλιο.

Την Δευτέρα 28 Ιουνίου του 2021 αναθεώρησε τα λόγια του και δήλωσε πως θα είναι υποχρεωτικό για όλους τους εργαζομένους σε οίκους ευγηρίας να κάνουν το εμβόλιο.

Το γραφείο μου δημοσίευσε ένα κάλεσμα στο Facebook, ώστε οι εργαζόμενοι σε οίκους ευγηρίας να επικοινωνήσουν μαζί μας αν έχουν ανησυχίες για το εμβόλιο.

Πλημμυρίσαμε από τηλεφωνήματα και εκατοντάδες e-mails σε λίγες μόνο ώρες. Περιληπτικά, υπάρχουν πολλοί εργαζόμενοι απελπισμένοι, αγχωμένοι και τρομοκρατημένοι μήπως εξαναγκαστούν να κάνουν το εμβόλιο.

Αυτοί οι φόβοι προέρχονται από φόβους για τις γνωστές και άγνωστες παρενέργειες.

Μάλιστα, όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο παρενοχλούνται και εκφοβίζονται από συναδέλφους….

Είχαμε ανθρώπους που έκλαιγαν με αναφιλητά στο τηλέφωνο.

Η νόμιμη ελευθερία επιλογής σε σχέση με τον εμβολιασμό αφαιρέθηκε απ’ τους εργαζόμενους των οίκων ευγηρίας απ’ τον πρωθυπουργό!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εργαζόμενοι των οίκων ευγηρίας χάνουν τα θεμελιώδη εργασιακά και ανθρώπινα δικαιώματά τους!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.