ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Ν.Τραμπ «τρολάρει» τον Τ.Μπάιντεν με το γκoλφ: «Μπορεί να χτυπήσει έτσι το μπαλάκι;» (βίντεο)

Ο Ν.Τραμπ «τρολάρει» τον Τ.Μπάιντεν με το γκoλφ: «Μπορεί να χτυπήσει έτσι το μπαλάκι;» (βίντεο)

Η δημοφιλία του τέως Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, βρίσκεται στα ύψη και φαίνεται πως το διασκεδάζει, καθώς πήγε για γκολφ και «τρόλαρε» τον Τζο Μπάιντεν.

“Νομίζετε ότι ο Μπάιντεν μπορεί να χτυπήσει μια μπάλα έτσι;” ρώτησε ο Τραμπ αμέσως μετά το χτύπημα. “Δεν θα μπορούσε να την περάσει πέρα από την πρώτη τρύπα” συνέχισε ο τέως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, που έχει δηλώσει ότι θα είναι ξανά υποψήφιος για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

“Θα ξέχναγε που την χτύπησε” πρόσθεσε κάποιος πίσω από την κάμερα που τραβούσε τον τέως πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να παίζει γκολφ.

Εξάλλου, σύμφωνα με τον Ντόναλντ Τραμπ, το γκολφ δεν είναι το μόνο σπορ στο οποίο θα ήταν ανώτερος από τον Μπάιντεν. Νωρίτερα είχε αναφέρει ότι και στο μποξ θα ήταν καλύτερος από τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ και πως θα κατάφερνε να τον βγάλει νοκ άουτ μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα αφού ανέβαιναν μαζί στο πυγμαχικό ρινγκ.

“Θα έπεφτε κάτω πολύ, πολύ γρήγορα. Κάποτε είχε πει ότι θα ήθελε να με βάλει πίσω από τα σκοινιά και θα ήταν σε πολύ μεγάλο πρόβλημα, εάν το έκανε. Νομίζω ότι ο Μπάιντεν θα έπεφτε μέσα στα πρώτα 2 δευτερόλεπτα” είπε ο Τραμπ, για ένα θεωρητικό αγώνα μποξ με τον διάδοχό του στον Λευκό Οίκο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόσφατη δημοσκόπηση δείχνει τον Ντόναλντ Τραμπ να έχει ξεπεράσει τον Τζο Μπάιντεν, όσον αφορά στις δημοσκοπικές μετρήσεις αποδοχής.

Ο δημοκρατικός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν συγκεντρώνει μόνο 46% σε αποδοχή μεταξύ των Αμερικανών, ενώ ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ φτάνει στο 48%, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Harvard / Harris.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.