ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Α.Μέρκελ: «Θα πρέπει να σχηματιστεί γρήγορα μία κυβέρνηση»

Α.Μέρκελ: «Θα πρέπει να σχηματιστεί γρήγορα μία κυβέρνηση»

Τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού άμεσα ζητά η απερχόμενη Καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, όπως φέρεται να δήλωσε στα μέλη του προεδρείου του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών που συνεδριάζει από το πρωί στο Βερολίνο.

«Θα πρέπει να σχηματιστεί γρήγορα μία κυβέρνηση. Οι Πράσινοι και το FDP θέλουν να μάθουν γρήγορα τι θέλουμε», φέρεται να είπε, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Bild».

Την ίδια ώρα, την αναδιοργάνωση του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών ζητά ο απερχόμενος υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Πέτερ Άλτμαγερ κάνοντας μια αποτίμηση των μεγάλων απωλειών που υπέστη η Χριστιανική Ένωση στις χθεσινές εκλογές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχουμε ένα αποτέλεσμα που πριν από μερικούς μήνες δεν μπορούσα καν να φανταστώ ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μου», δήλωσε σήμερα ο Χριστιανοδημοκράτης υπουργός Οικονομίας από το Βερολίνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.