ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυστηρή προειδοποίηση Τραμπ: «Πρώην φυλακισμένοι οι παράνομοι μετανάστες που θέλουν να μπουν στις ΗΠΑ»

Αυστηρή προειδοποίηση Τραμπ: «Πρώην φυλακισμένοι οι παράνομοι μετανάστες που θέλουν να μπουν στις ΗΠΑ»

Σε μια προειδοποίηση προχώρησε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος στηλιτεύοντας την μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης Μπάιντεν, ανέφερε ότι πολλοί μετανάστες από την Αϊτή πάσχουν πιθανότατα από AIDS, προσθέτοντας πως πολλοί εξ αυτών είναι πρώην φυλακισμένοι και πως οι ΗΠΑ αποδέχονται μια ευχή θανάτου αφήνοντάς τους να περάσουν τα σύνορα.

Υπενθυμίζεται ότι το επιτελείο του Μπάιντεν έχει αποδεχτεί 60 χιλιάδες μετανάστες στις ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα πράγμα που έχει εξοργίσει μεγάλο μέρος των Αμερικανών.

Σε δηλώσεις του στο δίκτυο Fox News ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίστηκε ότι 50 χώρες στέλνουν τους φυλακισμένους τους στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού.

Σχεδόν 28.000 μετανάστες από την Αϊτή έφτασαν στα αμερικανικά εδάφη το 2021 σε σχέση μόνο με τους περίπου 4.000 που έφτασαν στις ΗΠΑ, το 2020, από χώρες της κεντρικής και νότιας Αμερικής, γεγονός που αποδεικνύει την επικίνδυνη χαλάρωση της προηγούμενης σφιχτής μεταναστευτικής πολιτικής.

Εν τω μεταξύ, πάνω από 70.000 παράνομοι μετανάστες έχουν επιχειρήσει αυτή τη χρονιά να εισέλθουν στα αμερικανικά εδάφη. Οι περισσότεροι από αυτούς προέρχονται από την Αϊτή, πολλοί από τους οποίους ζούσαν σε Χιλή και Βραζιλία.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας περίπου πενήντα εκατομμύρια Αμερικάνοι εξακολουθούν να μην αποδέχονται τον Τζο Μπαίντεν ως νόμιμο πρόεδρο. Ταυτόχρονα ένα μεγάλο μέρος αυτών θα ήταν έτοιμοι να προβούν σε ενέργειες ανατροπής του σημερινού προέδρου ενώ αρκετά εκατομμύρια εκ των ψηφοφόρων Τράμπ έχουν λάβει στρατιωτική εκπαίδευση, ανήκουν σε παραστρατιωτικές οργανώσεις και διαθέτουν ατομικό οπλισμό.

Τα καλά νέα για την Αμερική, την χώρα της ελευθερίας και των ευκαιριών, είναι πως εκεί υπάρχει ακόμα κάποιος πολιτικός, ο οποίος ενδιαφέρεται για την εθνική συνοχή και την ομοιογένεια της χώρας του.

Οι συγκρίσεις με την ελληνική πολιτική σκηνή που έχει – κυβέρνηση και αντιπολίτευση- αποδεχτεί την μετατροπή της χώρας σε ένα τεράστιο καταυλισμό αλλοδαπών κατ εντολή του Βερολίνου, είναι αναπόφευκτες.

Και αν αντιμετωπίζει πρόβλημα η Αμερική με πρώην φυλακισμένους μετανάστες δεν θα ήταν δύσκολο να φανταστεί κανείς τι συμβαίνει εδώ που κάθε αγνώστου προελεύσεως στοιχείο αποβιβάζεται χωρίς κανένα πρόβλημα στις ακτές των νησιών μας.

Άλλωστε το παράδειγμα με τον τζιχαντιστή που αλώνιζε ελεύθερος στην Αθήνα είναι πρόσφατο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.