ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αναστάτωση στη Βρετανία μετά τις αποκαλύψεις για τα κορωνο-πάρτι του Μπ. Τζόνσον

«Αυτό που μπορώ να πω ως αξιότιμος κύριος είναι πως όλοι οι κανόνες τηρήθηκαν πλήρως», απαντά ο Βρετανός πρωθυπουργός

Αναστάτωση στη Βρετανία μετά τις αποκαλύψεις για  τα κορωνο-πάρτι του Μπ. Τζόνσον

Σάλο έχει προκαλέσει δημοσίευμα της Βρετανικής εφημερίδας «Mirror» για τα δύο κορωνοπάρτι που οργάνωσε στην πρωθυπουργική κατοικία ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, όταν η χώρα βρισκόταν σε καθεστώς lockdown.

Σφοδρή κριτική άσκησε η αντιπολίτευση, κατηγορώντας τον για τουλάχιστον δύο συγκεντρώσεις που παραβίαζαν τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Ο επικεφαλής των Εργατικών, Κιρ Στάρμερ, επεσήμανε πως ο Τζόνσον διοργάνωσε πάρτι την περίοδο που οι πολίτες περνούσαν Χριστούγεννα μακριά από τις οικογένειές τους.

«Ο πρωθυπουργός δεν αρνείται πως έγινε Χριστουγεννιάτικο πάρτι στην Ντάουνινγκ Στριτ πέρσι. Λέει πως δεν έχουν παραβιαστεί κανόνες. Και τα δύο δεν μπορεί να είναι αλήθεια» συμπλήρωσε.

Ο Τζόνσον, πράγματι, δεν αρνήθηκε πως έγιναν τα πάρτι, αλλά είπε: «Αυτό που μπορώ να πω ως αξιότιμος κύριος είναι πως όλοι οι κανόνες τηρήθηκαν πλήρως».

«Πιστεύει, πράγματι, ο πρωθυπουργός πως οι πολίτες θα πιστέψουν αυτά που λέει, ενώ ήταν απαγορευμένο να δουν τους αγαπημένους τους πέρσι τα Χριστούγεννα. Ήταν ωραία για εκείνον και τους φίλους του να διοργανώνουν πάρτι με αλκοόλ στην Ντάουνινγκ Στριτ» ήταν η απάντηση που έδωσε ο Στάρμερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.