ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ: «Η ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία είναι διόρθωση της Ιστορίας»

Στηρίζει τον Πούτιν ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Ασαντ

Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ: «Η ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία είναι διόρθωση της Ιστορίας»

Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Ασαντ χαιρέτισε σήμερα την ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία στη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν αναφέροντας ότι πρόκειται για μια “διόρθωση της Ιστορίας”.

“Στη διάρκεια της συνομιλίας τους, μίλησαν για την κατάσταση στην Ουκρανία και για την ειδική στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας για την προστασία του άμαχου πληθυσμού στην περιοχή του Ντονμπάς.

Η Εξοχότητά του (ο Ασαντ) τόνισε ότι η Συρία βρίσκεται στο πλευρό της Ρωσικής Ομοσπονδίας με βάση την πεποίθησή της ότι είναι σωστή η θέση της. Ο πρόεδρος Ασαντ υπογράμμισε ότι αυτό που έγινε σήμερα είναι μια διόρθωση της Ιστορίας και μια αποκατάσταση της ισορροπίας της διεθνούς τάξης μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η συριακή προεδρία.

Η Συρία είναι στενός σύμμαχος της Ρωσίας από τότε που η Ρωσία διέσωσε την χώρα από τον ISIS αρχικά με αποστολή υλικού και από το 2015 με τακτικές στρατιωτικές δυνάμεις, παρά την υποστήριξη της τρομοκρατικής ισλαμικής οργάνωσης από τους δυτικούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Τρίτη η Συρία αναγνώρισε τις δύο αποσχισθείσες περιοχές στην ανατολική Ουκρανία, τις οποίες ο Πούτιν έχει πει ότι επιδίωξε να προστατεύσει μέσω μιας “ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.