ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Όταν ο Ομπάμα έφτανε στα «πατώματα» για να «προσκυνήσει» τον Σαουδάραβα Βασιλιά

Όταν ο Ομπάμα έφτανε στα «πατώματα» για να «προσκυνήσει» τον Σαουδάραβα Βασιλιά

Ήταν Απρίλιος του 2009 όταν ο τότε ο αμερικανός πρόεδρος Barack Obama μετείχε στην συνάντηση των G20 στο Λονδίνο.

Στο περιθώριο της διάσκεψης ο Ομπάμα είχε συνάντηση και τον τότε Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας Abdullah όταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που πραγματοποιήθηκε όλοι έμειναν έκπληκτοι από την «βουτιά» του αμερικανού προέδρου προ του Σαουδάραβα Βασιλιά που λίγο έλειψε να φτάσει στα πατώματα.

Η μεγαλειώδης αυτή υπόκλιση μπροστά στον Σαουδάραβα ηγέτη είχε προκαλέσει τότε πλήθος αρνητικών σχολίων αλλά το κερασάκι στην… τούρτα ήταν η εξήγηση που ε΄χιε δώσει τότε ο Λευκός Οίκος για την συμπεριφορά του Ομπάμα. Αυτή ήταν ότι ο Αμερικανός πρόεδρος ήταν πολύ ψηλός και αναγκάστηκε να σκύψει για να  τον χαιρετίσει.

Τώρα όλοι οι εχθροί του Τραμπ έχουν λυσσάξει κυριολεχτικά μιλώντας μάλιστα για υποτιθέμενο «σάλο» από την τάχα επίκυψη του Τραμπ στον Σαουδάραβα Βασιλιά Σαλμαν. https://swordattheready.files.wordpress.com/2013/09/obama-bows-to-saudi-king.jpg

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.