ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι δικηγόροι του Στρος-Καν λένε ότι δεν υπάρχει συμφωνία με την καμαριέρα

Οι δικηγόροι του Στρος-Καν λένε ότι δεν υπάρχει συμφωνία με την καμαριέρα

Οι δικηγόροι του Ντομινίκ Στρος-Καν διέψευσαν το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «Le Monde» σύμφωνα με το οποίο ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής του ΔΝΤ θα καταβάλει έξι εκατομμύρια δολάρια στην Ναφισάτου Ντιάλο αλλά και τους «New York Times» οι οποίοι έγραψαν την Παρασκευή ότι οι δύο πλευρές κατέληξαν σε οικονομική συμφωνία.

Οι δικηγόροι του Στρος-Καν υποστηρίζουν ότι δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία με την πλευρά της καμαριέρας που τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση τον Μάιο του 2010.

Στην ανακοίνωσή τους οι Γουίλιαμ Τάιαλορ και Αμίτ Μέτα επισημαίνουν ότι οι πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σε εφημερίδες και ανέφεραν ότι ο Στρος-Καν δέχτηκε να καταβάλει έξι εκατομμύρια δολάρια στην Ντιαλό για να αποσύρει την αγωγή σε βάρος του είναι «εντελώς λανθασμένες».

Παραδέχονται ωστόσο ότι υπήρξαν «συζητήσεις» προκειμένου να επιτευχθεί εξωδικαστική συμφωνία, αλλά οι διαπραγματεύσεις αυτές δεν καρποφόρησαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.