ΟΗΕ: Αποχώρησε ο Ρ.Ερντογάν μόλις ξεκίνησε την ομιλία του στην Γενική Συνέλευση ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ! (βίντεο)

ΟΗΕ: Αποχώρησε ο Ρ.Ερντογάν μόλις ξεκίνησε την ομιλία του στην Γενική Συνέλευση  ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ! (βίντεο)

Την κάκιστη σχέση μεταξύ ΗΠΑ και Τουρκίας “έδειξε” και η 73η σύνοδος κορυφής “Νέλσον Μαντέλα” του ΟΗΕ.

Μπορεί η σύνοδος να είχε θέμα… την ειρήνη, ωστόσο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φρόντισε να δείξει πως μόνο τέτοια δεν υπάρχει με τον Ντόναλντ Τραμπ, μη συγχωρώντας τις ΗΠΑ και προσωπικά τον ίδιο για τις ενέργειές του κατά της τουρκικής οικονομίας, έστω και αν τα προβλήματα βαίνουν προς εξομάλυνση.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος πρόεδρος αποχώρησε από την αίθουσα της γενικής συνέλευσης με το που ανέβηκε στο βήμα του ομιλητή ο Ντόναλντ Τραμπ, θέλοντας επιδεικνύοντας απαξιωτική συμπεριφορά απέναντί του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ καθυστέρησε να προσέλθει στο βήμα και πριν από αυτόν το λόγο πήραν οι πρόεδροι του Εκουαδόρ, Λένιν Μορένο.

Στην αρχή της ομιλίας του, ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε ότι η κυβέρνησή του πέτυχε πολύ περισσότερα από όλες τις υπόλοιπες κυβερνήσεις των ΗΠΑ μέσα σε δύο χρόνια.

«Κατάφερα σε δύο χρόνια όσα κανένας άλλος πρόεδρος των ΗΠΑ στο παρελθόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.

Και κάπου εκεί ο Ερντογάν, σηκώνεται και αποχωρεί επιδεικτικά.

Πριν αποχωρήσει επιδεικτικά ο Τούρκος πρόεδρος οι δύο ηγέτες είχαν σύντομη χειραψία η οποία χαρακτηρίστηκε μάλλον ως «παγωμένη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.