ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σάλος στην Γαλλία από τις φωτογραφίες του προεδρικού ζεύγους Μακρόν με μαύρους ημίγυμνους άνδρες

Σάλος στην Γαλλία από τις φωτογραφίες του προεδρικού ζεύγους Μακρόν με μαύρους ημίγυμνους άνδρες

Σάλος στην Γαλλία για τις φωτογραφίες του Ε.Μακρόν και της συζύγου του με μαύρους ημίγυμνους άνδρες.

Το γαλλικό κοινό επέκρινε τον Πρόεδρο Εμμανουήλ Μακρόν για τις φωτογραφίες που βγήκαν στην δημοσιότητα.

Ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στον Άγιο Μαρτίνο, φωτογραφήθηκε με δύο ημίγυμνους, νεαρούς άντρες.

Από τη μεριά του, ο δεύτερος άντρας αποκάλυψε στον πρόεδρο Μακρόν ότι συνήθιζε να κλέβει και πρόσφατα βγήκε από τη φυλακή. Η αποκάλυψη, βέβαια, δεν επηρέασε τον Μακρόν ο οποίος τον συμβούλευσε να προχωρήσει μπροστά και να συμβάλει στην αποκατάσταση του νησιού που έχει πληγεί από τυφώνες.

https://twitter.com/BFMTV/status/1046305285462200320

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του Γάλλου ηγέτη στο νησί Saint-Martin στην Καραϊβική Θάλασσα, η οποία επλήγη από τον τυφώνα Ίρμα και Μαρία πέρυσι.

“Πρέπει να συμπεριφέρεσαι ανάλογα κ. Πρόεδρε”

“Σχεδόν τίποτα δεν έμεινε. Μόνο θραύσματα αξιοπρέπειας που χάθηκαν τη νύχτα της χυδαιότητας. Το κοστούμι του Προέδρου έγινε πολύ μεγάλο», γράφει ο Robert Menard.

https://twitter.com/RobertMenardFR/status/1046438221708763141

Περισσότερες φωτογραφίες του Macron “στο οικογενειακό άλμπουμ” σημειώνει ένας άλλος

https://twitter.com/tropical_boy/status/1046442591678599168

“Αυτό που μου φαίνεται σε αυτή την εικόνα είναι ότι ο Macron δεν απαιτεί από αυτά τα δύο νεαρά άτομα να είναι ντυμένοι σωστά. Είναι ο Πρόεδρος μιας ολόκληρης χώρας και πρέπει να γίνεται δεκτός με κάποιο σεβασμό” γράφει ο Γαβριήλ Robin

“Φτάσαμε στον πάτο! Είμαι τώρα πεπεισμένος για την αδυναμία του Macron να κατέχει το αξίωμα”προσθέτει ο Karim Ouchikh.

«Δεν βρίσκουμε καν λέξεις για να εκφράσουμε την οργή μας. Στη Γαλλία δεν αξίζει σίγουρα αυτό. Είναι ασυγχώρητο!» έγραψε στο twitter η ηγέτις του Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.