ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οργή από την Μελάνια Τραμπ για βίντεο που δείχνει σωσία της να κάνει στριπτίζ στο Λευκό Οίκο

Οργή από την Μελάνια Τραμπ για βίντεο που δείχνει σωσία της να κάνει στριπτίζ στο Λευκό Οίκο

Την οργή της Μελάνια Τραμπ προκάλεσε το βιντεοκλίπ του ράπερ ΤΙ, στο οποίο εμφανίζεται μία σωσίας της να κάνει στριπτίζ στο Λευκό Οίκο.

Το βίντεο -όπως ήταν αναμενόμενο- έγινε viral με περισσότερες από 2 εκατομμύρια προβολές στο Twitter. Ωστόσο, αυτό δεν είναι αρκετό για την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η οποία μέσω της εκπροσώπου της, ζήτησε το μποϊκοτάρισμα του βίντεο, αλλά και του δημιουργού του.

«Πώς είναι αποδεκτό αυτό; Είναι αηδιαστικό», ήταν η αντίδραση της εκπροσώπου της Μελάνια, Στέφανι Γκρίσαμ.

Στο βιντεοκλίπ μια γυναίκα που αναπαριστά τη Μελάνια Τραμπ μπαίνει στο Οβάλ Γραφείο φορώντας μόνο τις γόβες της και ένα χακί μπουφάν με το μήνυμα δεν με νοιάζει, εσένα;», σαν αυτό που φορούσε όταν επισκέφθηκε προσφυγόπουλα στο Τέξας.

Ο ράπερ ΤΙ, και φανατικός πολέμιος του Τραμπ, ξεκαθάρισε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι δεν υποστηρίζει πια τον «φιλοτραμπικό» Κάνιε Γουεστ…«Δεν είμαι ο Κάνιε», λέει χαρακτηριστικά και συγκινήθηκαν όλοι…

https://twitter.com/Tip/status/1050912269553594368

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.