ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνάντηση κορυφής με φόντο τη Συρία: Πούτιν, Ερντογάν και Ροχανί συζητούν στις 14 Φεβρουαρίου

Συνάντηση κορυφής με φόντο τη Συρία: Πούτιν, Ερντογάν και Ροχανί συζητούν στις 14 Φεβρουαρίου

Βλαντιμίρ Πούτιν, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Χασάν Ροχανί θα συναντηθούν στις 14 Φεβρουαρίου στο ρωσικό θέρετρο της Μαύρης Θάλασσας το Σότσι, προκειμένου να συζητήσουν για τη Συρία.

Δε δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τις συνομιλίες, όμως ο Ρώσος πρόεδρος είχε πει τον περασμένο μήνα ότι θα συγκαλέσει μια τέτοια συνάντηση προκειμένου να συζητηθεί η κατάσταση στη Συρία, όπου Ρωσία και Τουρκία επιχειρούν να δημιουργήσουν μια ζώνη αποκλιμάκωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τρεις χώρες επισημαίνουν ότι θέλουν μια πολιτική διευθέτηση για τον τερματισμό της συριακής σύρραξης. Όμως, την ώρα που η Ρωσία και το Ιράν στηρίζουν τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ, η Τουρκία, μαζί με τους συμμάχους της στο ΝΑΤΟ, περιλαμβανομένων των ΗΠΑ, θέλουν την αποχώρησή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.