Ν.Τραμπ: «Είναι ξεκαρδιστικό όλοι οι αποτυχημένοι να μου λένε τι να κάνω με την Β.Κορέα»

Ν.Τραμπ: «Είναι ξεκαρδιστικό όλοι οι αποτυχημένοι να μου λένε τι να κάνω με την Β.Κορέα»

H Βόρεια Κορέα μπορεί να εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες οικονομικές δυνάμεις του πλανήτη, εάν εγκαταλείψει τις πυρηνικές της φιλοδοξίες, δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ λίγες ώρες πριν από την συνάντησή του στο Βιετνάμ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Αμερικανός πρόεδρος έγραψε για το Βορειοκορεάτη ομόλογό του: «Ο πρόεδρος Κιμ συνειδητοποιεί, ίσως καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον, ότι χωρίς τα πυρηνικά όπλα η χώρα του θα μπορούσε να εξελιχθεί γρήγορα σε μία από τις μεγαλύτερες οικονομικές δυνάμεις του κόσμου. Χάρη στην τοποθεσία της, και στους ανθρώπους της (συμπεριλαμβανομένου του ίδιου) έχει περισσότερες προοπτικές για ταχεία εξέλιξη από οποιοδήποτε άλλο έθνος!».

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1099722424059420673
Λίγες ώρες αργότερα, ο Τραμπ επανήλθε στο Twitter με μια «μπηχτή» προς τα στελέχη της αντιπολίτευσης που του ασκούν κριτική για τον τρόπο που χειρίζεται τις διαπραγματεύσεις με τη Βόρεια Κορέα.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1099660044004704260

«Είναι ξεκαρδιστικό να βλέπεις ανθρώπους που αποτύχαιναν για χρόνια και δεν κατάφερναν ΤΙΠΟΤΑ, να μου λένε εμένα τώρα πώς πρέπει να διαπραγματευτώ με τη Βόρεια Κορέα. Όπως και να ‘χει σας ευχαριστώ!», έγραψε με ειρωνικπό ύφος ο Αμερικανός πρόεδρος.

Εχθές, μιλώντας σε κυβερνήτες Πολιτειών των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο, ο Τραμπ υπογράμμισε ότι με τον Κιμ Γιονγκ Ουν έχουν αναπτύξει μια «πολύ πολύ καλή σχέση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως εξήγησε, ο ίδιος δεν βιάζεται να ασκήσει πιέσεις για αποπυρηνικοποίηση της Βόρειας Κορέας. «Δεν θέλω να ζορίσω κανέναν. Απλά δεν θέλω δοκιμές. Όσο δεν γίνονται δοκιμές, εμείς είμαστε ευχαριστημένοι», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.