ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μ.Σαλβίνι: «Με την βοήθεια της Παναγιάς θα οδηγηθούμε στη νίκη» (φωτό)

Μ.Σαλβίνι: «Με την βοήθεια της Παναγιάς θα οδηγηθούμε στη νίκη»  (φωτό)

Τάραξε όλη την Ευρώπη ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας, Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος σε προεκλογική εκδήλωση του κόμματός του, της Λέγκας, εμφανίσθηκε με ένα ροζάριο,το αντίστοιχο κομποσκοίνι, και τόνισε πως “Με τη βοήθεια της Παναγιάς θα υπερασπιστώ την ιστορία και τις χριστιανικές ρίζες”!

Η ομιλία του που άγγιξε από άκρη σε άκρη όλη την Ιταλία ήταν συγκλονιστική.

«Με την βοήθεια της Παναγιάς θα οδηγηθούμε στη νίκη.

Είμαι βέβαιος πως θα μας οδηγήσει στη νίκη.

Θα υπερασπιστώ την Ιστορία, θα υπερασπιστώ τις χριστιανικές ρίζες, τα καθολικά σχολεία.

Ζητώ σεβασμό απ όλους.

Θα προστατέψω την Ιταλία. Στοπ στην παράνομη μετανάστευση.

Λιγότερα εγκλήματα, λιγότερα προβλήματα για την χώρα μου”

Είμαι υπερήφανος για την ιστορία και τις ρίζες μας και ότι δίνουμε παράδειγμα ενός πολιτισμού φιλόξενου και γενναιόδωρου” τόνισε στην ομιλία του.

«Οι Ευρωεκλογές θα ταρακουνήσουν την Ευρώπη»

“Οι εκλογές της επόμενης εβδομάδας θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της Ευρώπης, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει πληγεί από την ανεργία, την οικονομική εξαθλίωση, το μεταναστευτικό και την άνοδο της τρομοκρατίας.

Η επιτυχία των πατριωτικών κινημάτων θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή στην οποία τα Έθνη-κράτη θα έχουν το λόγο και θα μπει τέλος στην ψευτοπροοδευτική δήθεν δημοκρατική πολιτική που κυριαρχεί στις Βρυξέλλες τις τελευταίες δεκαετίες.

Οι επικείμενες ευρωεκλογές θα ταρακουνήσουν την Ευρώπη, οδηγώντας σε χαλάρωση των δημοσιονομικών κανόνων, ενώ θα επηρεάσουν και την επιλογή του επόμενου διοικητή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας” υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Ματέο Σαλβίνι.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.