ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

N.Δένδιας: Τί θα συζητήσει με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ – Με ποιους θα συναντηθεί

N.Δένδιας: Τί θα συζητήσει με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ – Με ποιους θα συναντηθεί

Με τον Αμερικανό ομόλογό του, Μάικ Πομπέο, θα συναντηθεί αύριο Τετάρτη στην Ουάσινγκτον ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

«Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου θα συναντηθεί, την Τετάρτη 17 Ιουλίου, με τον Αμερικανό ομόλογό του, Mike Pompeo, με τον οποίο θα συζητήσουν ζητήματα διμερούς, περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΥΠΕΞ.

Ο κ. Δένδιας θα συναντηθεί, επίσης, με τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Αμερικανού Προέδρου, J. Bolton, καθώς και με τον Γερουσιαστή B. Menendez (D-NJ).

Και περαιτέρω, πρόκειται να μετάσχει στις εργασίες της Υπουργικής Διάσκεψης για την Προώθηση της Θρησκευτικής Ελευθερίας (Ministerial Conference to Advance Religious Freedom) που θα λάβει χώρα στην Ουάσιγκτον, στις 17 και 18 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το ΥΠΕΞ:

«Τέλος, θα παραστεί, μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Σεβασμιώτατο κ. Ελπιδοφόρο, καθώς και με την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Ν. Pelosi, σε στρογγυλή τράπεζα με θέμα την εκδίωξη των Χριστιανών από τη Μέση Ανατολή και τις σχετικές δράσεις του Οικουμενικού Πατριάρχη, Παναγιώτατου κ.κ. Βαρθολομαίου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.