Νέες αλλοπρόσαλλες κατηγορίες κατά Τραμπ: Πήγε με δύο γυναίκες -που δεν υπάρχουν- επί πληρωμή το… 1982!

Νέες αλλοπρόσαλλες κατηγορίες κατά Τραμπ: Πήγε με δύο γυναίκες -που δεν υπάρχουν- επί πληρωμή το… 1982!

Μετά από αυτό κανείς δεν ξέρει τι άλλη σκευωρία θα εφεύρει το «βαθύ κράτος» της Ουάσιγκτον προκειμένου να εμποδίσει τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ από μια νέα θριαμβευτική επανεκλογή στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Τώρα επιστράτευσαν ένα… καθ΄όλα «αξιόπιστο» μάρτυρα, ένα πρωτοπαλίκαρο της Μαφίας που ισχυρίζεται πως ο Τραμπ μαγνητοσκοπήθηκε ενώ συμμετείχε σε ερωτικό «τρίγωνο» με μια έφηβη και μια πορνοστάρ, πρόσφατα μόλις το 1982, σε έναν οίκο ανοχής της Νέας Υόρκης, που ήλεγχε η Μαφία. Μάλιστα, υποστηρίζει πως το βίντεο… στάλθηκε στον αρχηγό της Μαφίας, και εκεί συγκλονιστήκαμε όλοι.

Βέβαια, όπως αναφέρουν οι… συγγραφείς ούτε το βίντεο υπάρχει αλλά ούτε και έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τις δύο γυναίκες οι οποίες απλά δεν υπάρχουν.

Κατά τα άλλα πρόκειται για μια πολύ σοβαρή ιστορία!

Η «σοκαριστική» για γέλια κατηγορία έγινε στους συγγραφείς Barry Levine και Monique El-Faizy, που την παρουσιάζουν στο βιβλίο τους «Όλες οι γυναίκες του Προέδρου: Ο Ντόναλντ Τραμπ και η δημιουργία ενός σεξουαλικού κυνηγού«, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου.

Ποιες ήταν οι γυναίκες;

Οι συγγραφείς είπαν στην Daily Beast πως πήραν συνέντευξη από τον πρώην μαφιόζο John Tino, ο οποίος υποστηρίζει πως ήταν παρών στο περιστατικό που συνέβη σε ένα VIP κλαμπ… σεξουαλικού ενδιαφέροντος, στην Times Square.

Ο Tino, που είναι στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου, είπε ότι παρακολουθούσε τα πάντα από ένα διπλανό δωμάτιο, ενώ μια κρυμμένη κάμερα κατέγραφε το ασπρόμαυρο υλικό του μελλοντικού Προέδρου των ΗΠΑ.

Οι συγγραφείς, πάντως, παραδέχονται πως ο Tino, ο μόνος άνθρωπος που ήταν παρών στο εν λόγω περιστατικό και δέχθηκε να τους μιλήσει, έχει ποινικό… ιστορικό με κατηγορίες όπως πλαστογραφία, απάτες και κλοπές, κάνοντας άπαντες να… πέσουν από τα σύννεφα.

Οι Levine και El-Faizy επίσης δεν κατάφεραν να εντοπίσουν ούτε την έφηβη κοπέλα, ούτε την πορνοστάρ, η οποία στο βιβλίο αναφέρεται ως «Tri», ώστε να επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς του πρωτοπαλίκαρου της Μαφίας!

Κατά τα άλλα η αξιοπιστία των πληροφοριών είναι δεδομένη!

Συχνά πλούσιοι και ισχυροί άνδρες επισκέπτονταν αυτό το club, το οποίο λίγο αργότερα έκλεισε. Ένας εκ των συγγραφέων, τονίζει: «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι θα πουν τον Tino ψεύτη. Εγώ έχω την αίσθηση ότι οι ισχυρισμοί είναι αξιόπιστοι», γιατί είναι το βιβλίο μου θα μπορούσε να προσθέσει…

Ο μαφιόζος που “αποκαλύπτει” τις λεπτομέρειες για τον Τραμπ, υποστηρίζει πως ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «the real estate guy«, δηλαδή ο «τύπος των ακινήτων«. Τον περιγράφει ως έναν άνδρα που πάντα φορούσε γραβάτα και ποτέ δεν έπινε αλκοόλ στους χώρους του club.

Το βιβλίο δεν προσδιορίζει το κατά πόσο το κορίτσι ήταν πάνω από το νόμιμο όριο ηλικίας για την συναίνεση, ενώ όταν συνέβη το -υποτιθέμενο- περιστατικό, ο Τραμπ ήταν 36 ετών και ήδη παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο, Ιβάνα.

Ούτε καν την κασέτα έχουν

Επίσης «αποκαλύπτεται» πως πήρε την… κασέτα και την έδωσε στο αφεντικό του. Μέχρι σήμερα -σύμφωνα με το βιβλίο- παραμένει άγνωστο το πού βρίσκεται η κασέτα, καθώς το αφεντικό του Tino δολοφονήθηκε το 1986.

Οι συγγραφείς υποστηρίζουν πως δεν ξέρουν καν αν η πορνοστάρ… ζει, ωστόσο ο Tino τους είπε πως δεν ήθελε να πάρει… στον τάφο του όλα αυτά που -υποστηρίζει πως- είδε και γι’ αυτό τα αποκαλύπτει τώρα.

Το βιβλίο υποστηρίζει πως φέρνει επίσης στο «φως» 43 νέες κατηγορίες απρεπούς συμπεριφοράς του Ντόναλντ Τραμπ, συμπεριλαμβανομένων 26 περιπτώσεων «ανεπιθύμητης σεξουαλικής επαφής»…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, το βιβλίο φιλοξενεί δηλώσεις της πορνοστάρ Alana Evans, η οποία υποστηρίζει πως γνωρίζει τρεις πρώην πορνοστάρ που υποστηρίζουν πως ο Τραμπ τις πλήρωσε για σεξ, κάτι το ανεπίτρεπτο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.