Σουηδία: Το δεξιό αντιμεταναστευτικό κόμμα των Σουηδών Δημοκρατών «σαρώνει» στις δημοσκοπήσεις

Σουηδία: Το δεξιό αντιμεταναστευτικό κόμμα των Σουηδών Δημοκρατών «σαρώνει» στις δημοσκοπήσεις

Ακόμα και το ευρωπαϊκό «κάστρο» των ανοικτών συνόρων φαίνεται πως πέφτει υπό το βάρος των παράνομων μεταναστών και των αντιδυτικών συμπεριφορών τους.

Το αντιμεταναστευτικό κόμμα των Σουηδών Δημοκρατών ξεπέρασε το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα για να γίνει το δημοφιλέστερο κόμμα της Σουηδίας για πρώτη φορά, σύμφωνα με δημοσκόπηση, εννέα χρόνια αφού κέρδισε τις πρώτες του έδρες στο κοινοβούλιο.

Οι Σουηδοί Δημοκράτες θα εξασφάλιζαν το 24,2% των ψήφων, εάν οι εκλογές διεξάγονταν σήμερα, σύμφωνα με την δημοσκόπηση του Demoskop που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Aftonbladet, έναντι 22,2% των Σοσιαλδημοκρατών, που παίρνουν το χαμηλότερο ποσοστό που έχει καταγράψει ποτέ δημοσκόπηση του ινστιτούτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Σοσιαλδημοκράτες που κυβερνούν μαζί με τους Πράσινους, έχουν επικριθεί τους τελευταίους μήνες ότι απέτυχαν να αντιμετωπίσουν το πρόσφατο κύμα του οργανωμένου εγκλήματος. Στις εκλογές του 2018 οι Σουηδοί Δημοκράτες είχαν εξασφαλίσει το 17,5% των ψήφων, πίσω από τους Σοσιαλδημοκράτες (28,3%) και το Κόμμα των Μετριοπαθών (19.8%).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.