
Πλούσιο ήταν το παρασκήνιο της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στο Λονδίνο, καθώς και της μετέπειτα δεξίωσης της βασίλισσας Ελισάβετ για τους ηγέτες των χωρών – μελών στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.
Με τον Ντόναλντ Τραμπ να συγκεντρώνει για άλλη μία φορά το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ήταν επόμενο ο πρόεδρος των ΗΠΑ να αποτελεί το νούμερο ένα θέμα των συζητήσεων σε ένα από τα «πηγαδάκια» των ηγετών στο βασιλικό παλάτι αποτελείτο από τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, τον πρωθυπουργό του Καναδά Τζάστιν Τριντό και τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον ι τρεις αυτοί ηγέτες εθεάθησαν να συζητούν μεταξύ τους για κάποιον άλλο προσκεκλημένο, ενώ μαζί τους ήταν και ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε και η Άννα της Βρετανίας.
Η επίμαχη συζήτηση
Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, ο Τζόνσον ρωτάει τον Μακρόν: «Για αυτόν τον λόγο άργησες;».
Αντί για τον Μακρόν, απαντάει ο Τριντό που λέει: «Άργησε γιατί εκείνος τινάζει στον αέρα μία σαραντάλεπτη συνέντευξη Τύπου».
Ο πρωθυπουργός του Καναδά προσθέτει: «Α ναι, ναι, ναι, ανακοίνωσε ότι…».
Εκείνη τη στιγμή, ο πρόεδρος της Γαλλίας – που έχει γυρισμένη την πλάτη στην κάμερα – διακόπτει τον Τριντό και αρχίζει να μιλάει με έντονο ύφος στους υπόλοιπους.
Λίγο αργότερα, πάλι ο… λαλίστατος Τζάστιν Τριντό εμφανίζεται να λέει στους υπόλοιπους ηγέτες: «Έβλεπες ότι τα σαγόνια της ομάδας του είχαν πέσει στο πάτωμα».
https://twitter.com/SkyNews/status/1202143655345184769
Αν και το όνομα του Ντόναλντ Τραμπ δεν αναφέρεται ποτέ, υπάρχουν αρκετές ενδείξεις ότι οι ηγέτες του Καναδά, της Γαλλίας, της Βρετανίας και της Ολλανδίας κουτσομπόλευαν τον πρόεδρο των ΗΠΑ.
Ο Τραμπ είναι διαβόητος για τις μεγάλες του συνεντεύξεις Τύπου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.