ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τζ.Ζαρίφ: «Οι Ιρανοί και οι υπόλοιποι λαοί της περιοχής δεν επιθυμούν την παρουσία των ΗΠΑ» (βίντεο)

Τζ.Ζαρίφ: «Οι Ιρανοί και οι υπόλοιποι λαοί της περιοχής δεν επιθυμούν την παρουσία των ΗΠΑ» (βίντεο)

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Τζαβάντ Ζαρίφ, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, λίγο πριν τις πυραυλικές επιθέσεις σε αμερικανικούς στόχους, ξεκαθάρισε ότι οι Ιρανοί και οι υπόλοιποι λαοί της περιοχής δεν επιθυμούν την παρουσία των ΗΠΑ.

Σημείωσε δε, με νόημα ότι ο «όμορφος στρατιωτικός εξοπλισμός, για τον οποίο δαπανάτε 2 τρισ. δολάρια, δεν κυβερνάει τον κόσμο». «Οι λαοί το κάνουν αυτό» έσπευσε να προσθέσει.

Παράλληλα, κάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ να «συνειδητοποιήσει πώς είναι τα πράγματα στην περιοχή», να «ξυπνήσει και να καταλάβει την πραγματικότητα», να «ζητήσει συγγνώμη» και να «αλλάξει πορεία», καθώς «μέχρι τώρα έχει κάνει τα πράγματα χειρότερα ακόμη και για την Αμερική».
https://twitter.com/JZarif/status/1215117784801214465

«Είναι οι ΗΠΑ πιο ασφαλείς σήμερα, επειδή δαπανούν 7 τρισ. δολάρια στην περιοχή» διερωτήθηκε ο Τζαβάντ Ζαρίφ.
Οι δηλώσεις του Ιρανού υπουργού Εξωτερικών επήλθαν λίγες ώρες πριν την ιρανική πυραυλική επίθεση σε αμερικανικούς στόχους στο Ιράκ, στο πλαίσιο των αντιποίνων για τον θάνατο του Κασέμ Σολεϊμανί, διοικητή της μονάδας «Quds» των Φρουρών της Επανάστασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον απόηχο της ιρανικής επίθεσης, ο πρόεδρος Τραμπ παραχώρησε διάγγελμα προς τον αμερικανικό λαό, διαβεβαιώνοντας ότι δεν υπήρξαν απώλειες ή τραυματίες και προαναγγέλλοντας την επιβολή «ισχυρών κυρώσεων» στο Ιράν έως ότου «αλλάξει συμπεριφορά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.