ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μόσχα: Ξεκινάνε άμεσα μαζικά και δωρεάν τεστ αντισωμάτων για κορωνοϊο

Μόσχα: Ξεκινάνε άμεσα μαζικά και δωρεάν τεστ αντισωμάτων για κορωνοϊο

«Η Μόσχα από αύριο, Παρασκευή 15 Μαΐου, θα διενεργήσει μαζικά και δωρεάν τεστ για αντισώματα κορονοϊού μεταξύ του πληθυσμού προκειμένου να παρακολουθηθεί η εξάπλωση», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης.

«Για την πραγματοποίηση των δοκιμών, έχουμε δημιουργήσει αυτόματα συστήματα αιματολογικών εξετάσεων για την πιθανή εύρεση αντισωμάτων της COVID-19 με βάση την μέθοδο ELISA (σ.σ.: Η ELISA “Enzyme-linked Immunosorbent Assay” είναι βιοχημική μέθοδος ανίχνευσης της παρουσίας ενός αντισώματος ή ενός αντιγόνου σε ένα δείγμα)», επεσήμανε ο δήμαρχος της Μόσχας, Σεργκέι Σομπιάνιν και πρόσθεσε πως μέχρι τα τέλη Μαΐου, θα μπορούν να έχουν διενεργηθεί περισσότεροι από 200.000 έλεγχοι καθημερινά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό μας επιτρέπει να ξεκινήσουμε το δωρεάν πρόγραμμα μαζικής εξέτασης ήδη από αύριο, Παρασκευή 15 Μαΐου» κατέληξε ο δήμαρχος της ρωσικής πρωτεύουσας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.