
Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ αρνείται να μειώσει την χρηματοδότηση των αστυνομικών τμημάτων των ΗΠΑ, μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, όπως υποστηρίζουν πολλοί Δημοκρατικοί βουλευτές.
Μάλιστα, σύμφωνα με όσα δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Κέιλι ΜακΕνάνι σε δημοσιογράφους τη Δευτέρα, ο Τραμπ εξετάζει άλλες προτάσεις για την αντιμετώπιση της αστυνομικής βίας.
«Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν στηρίζει το κίνημα de-fund the police (αποχρηματοδότηση της αστυνομίας)», ανέφερε η ΜακΕνάνι σε συνέντευξη Τύπου.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι ο Τραμπ εξετάζει επί του παρόντος άλλες προτάσεις για την αντιμετώπιση της αστυνομικής βίας μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.