ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΗΠΑ: Αποσύρεται από το ναυτικό η σημαία των Νοτίων

ΗΠΑ: Αποσύρεται από το ναυτικό η σημαία των Νοτίων

«Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ εργάζεται για να απαγορευθεί η σημαία της Συνομοσπονδίας σε όλους τους δημόσιους χώρους, των εγκαταστάσεών του, όπως επίσης στα πλοία και τα αεροσκάφη του» όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη.

Οι κινήσεις αυτές γίνονται καθώς η χώρα βρίσκεται στο επίκεντρο διαδηλώσεων και ταραχών κατά της αστυνομικής βίας στη μαύρη κοινότητα, μετά τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ.

Σε ανακοίνωσή του, το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ γνωστοποίησε ότι ο ναύαρχος Μάικ Γκίλντεϊ, που ηγείται του σχεδιασμού των ναυτικών επιχειρήσεων, έχει δώσει σχετικές οδηγίες στους επιτελείς του για την έκδοση διαταγής που θα απαγορεύει τη σημαία «από όλους τους δημόσιους χώρους και τους χώρους εργασίας των εγκαταστάσεων, τα πλοία, τα αεροσκάφη και τα υποβρύχια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.