ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαρία Ζαχάροβα: Η ισχυρή γυναίκα του ρωσικού ΥΠΕΞ διέψευσε ότι έρχεται στην Ελλάδα ως πρεσβευτής

Μαρία Ζαχάροβα: Η ισχυρή γυναίκα του ρωσικού ΥΠΕΞ διέψευσε ότι έρχεται στην Ελλάδα ως πρεσβευτής

Η ισχυρή γυναίκα του ρωσικού ΥΠΕΞ και «αστέρι» της ρωσικής διπλωματίας Μαρία Ζαχάροβα, διέψευσε πριν από λίγο ότι έρχεται στην Ελλάδα ως πρεσβευτής αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για φήμη την οποία δεν ξέρει ποιος την διακινεί και που αποσκοπεί.

«Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, όλη την ώρα, έπρεπε να διαψεύδω κάτι τέτοιο σχετικά με εμένα. Ωστόσο, παλαιότερα, δεν υπήρχε η λέξη “ψέμα”, ονομάζονταν “φήμες”. Ξαφνικά, όλα έγιναν ψέματα, παραπληροφόρηση κτλ. Κάποιος το κάνει αυτό, κάποιος ενδιαφέρεται γι, αυτό, κάποιος παίζει με αυτό. Απλώς λυπάμαι γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Δεν έχω καν χρόνο να τα διαβάζω. Ακούω πολλά από φίλους και γνωστούς, αλλά δεν έχω χρόνο να δώσω προσοχή σε αυτά» δήλωσε η Μαρία Ζαχάροβα.

Το pronews.gr ήταν από την αρχή διατηρούσε ισχυρές επιφυλάξεις με αυτή την φημολογία, όχι μόνο διότι δεν υπήρχε σχετική στέρεα πληροφόρηση περί τούτου αλλά και γιατί η Ελλάδα δεν είναι χώρα πρώτης γραμμής για την Ρωσία αυτή την στιγμή για να στείλει η Μόσχα στην Αθήνα ότι καλύτερο διαθέτει στην ρωσική διπλωματία (the next best thing μετά τον Σεργκέι Λαβρόφ).

Το γιατί η Ελλάδα έχει χάσει την σημασία που είχε κάποτε για την Μόσχα, οφείλεται στην εξωτερική πολιτική που ακολούθησαν οι ελληνικές κυβερνήσεις στα χρόνια των μνημονίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.