ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ν.Τραμπ: «Οι Δημοκρατικοί χρησιμοποιούν τον κορωνοϊό για να κλέψουν τη Νεβάδα – Θα τα πούμε στα δικαστήρια»

Ν.Τραμπ: «Οι Δημοκρατικοί χρησιμοποιούν τον κορωνοϊό για να κλέψουν τη Νεβάδα – Θα τα πούμε στα δικαστήρια»

Το Κογκρέσο της Νεβάδα ενέκρινε νόμο μέσα από τον οποίο τα ψηφοδέλτια για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου θα σταλούν ταχυδρομικός σε όλους τους πολίτες, εξαιτίας του κορωνοϊού. Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, είναι αντίθετος με αυτή την απόφαση, τονίζοντας πως θα σύρει την Πολιτεία στα δικαστήρια.

Ο Τραμπ, ο οποίος έχει ισχυριστεί, χωρίς όμως να παράσχει αποδείξεις, ότι η επιστολική ψήφος θα οδηγήσει σε ανεξέλεγκτη νοθεία, έγραψε σήμερα στο Twitter ότι ο νόμος που εγκρίθηκε την Κυριακή είναι «ένα παράνομο, νυχτερινό πραξικόπημα».

«Χρησιμοποιούν την Covid για να κλέψουν την Πολιτεία. Θα τα πούμε στα Δικαστήρια», πρόσθεσε.

Εάν ο Δημοκρατικός κυβερνήτης, ο Στιβ Σίσολακ, επικυρώσει τον νόμο –όπως αναμένεται ότι θα κάνει– η Νεβάδα θα γίνει η έβδομη Πολιτεία που στέλνει ψηφοδέλτια σε όλους τους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους για τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου. Η Γιούτα, το Κολοράντο, η Χαβάη, το Όρεγκον και η Ουάσινγκτον ήδη διεξάγουν τις εκλογές αποκλειστικά με επιστολικές ψήφους ενώ η Καλιφόρνια και το Βερμόντ αποφάσισαν να το κάνουν φέτος, λόγω της πανδημίας. Οι περισσότερες Πολιτείες επιδιώκουν να διευρύνουν αυτό το σύστημα ώστε να μην προκληθεί συνωστισμός στα εκλογικά τμήματα την ημέρα των εκλογών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.