ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

A.Λουκασένκο: «Η Δύση χρησιμοποιεί τη Λευκορωσία ως τραμπολίνο προς τη Ρωσία»

A.Λουκασένκο: «Η Δύση χρησιμοποιεί τη Λευκορωσία ως τραμπολίνο προς τη Ρωσία»

Επίθεση στους Δυτικούς έκανε ο Αλεξάντερ Λουκασένκο, δηλώνοντας ότι θέλουν να τον ανατρέψουν ώστε να αδυνατίσουν τη Ρωσία.

Ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας αμφισβητείται έντονα μετά την επανεκλογή του στην προεδρία, για έκτη φορά. «Η Λευκορωσία είναι ακριβώς ένα τραμπολίνο προς τη Ρωσία, όπως πάντα. Αντίθετα με το Χίτλερ που είχε στείλει το στρατό του στη Μόσχα, εκείνοι επιδιώκουν να καταστρέψουν την υπάρχουσα εξουσία και να την αντικαταστήσουν με μια νέα, που θα ζητήσει στρατιωτική βοήθεια από μια άλλη χώρα και θα αναπτύξει στρατεύματα», τόνισε μεταξύ άλλων στο επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Belta.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε την Πέμπτη (27/08) ότι είναι έτοιμος να στείλει εφεδρική αστυνομική δύναμη στη Λευκορωσία εάν οι διαδηλώσεις κατά της επανεκλογής του Αλεξάντερ Λουκασένκο στις 9 Αυγούστου τεθούν εκτός ελέγχου. Ωστόσο, ο Λευκορώσος Πρόεδρος είχε κατηγορήσει τον Ιούλιο τη Μόσχα ότι ήθελε να κάνει υποτελή της τη χώρα του, στέλνοντας μισθοφόρους για να την αποσταθεροποιήσουν και να παρέμβουν στην ψηφοφορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, αντιμέτωπος με ένα πρωτόγνωρο κίνημα διαμαρτυρίας, o Αλεξάντερ Λουκασένκο έσπευσε να ζητήσει βοήθεια από το Ρώσο Πρόεδρο, αλλάζοντας τα λόγια του και κατηγορώντας πλέον τις ευρωπαϊκές χώρες. Μεταξύ άλλων, έχει δεσμευθεί να λάβει κυρώσεις εναντίον της Πολωνίας και της Λιθουανίας, που εξέφρασαν την υποστήριξή τους στους διαδηλωτές, κατηγορώντας την κυβερνητική εξουσία για εκλογική νοθεία και αστυνομική βία απέναντι τους διαδηλωτές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.