ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρωσία: Δημιούργησε εφεδρική αστυνομική δύναμη για να υποστηρίξει τον Α.Λουκασένκο

Ρωσία: Δημιούργησε εφεδρική αστυνομική δύναμη για να υποστηρίξει τον Α.Λουκασένκο

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δημιούργησε αστυνομική δύναμη για να υποστηρίξει τον Αλεξάντερ Λουκασένκο, ύστερα από παράκληση του τελευταίου.

Ωστόσο, δεν πρόκειται να τη χρησιμοποιήσει, παρά μόνο εάν η κατάσταση γίνει ανεξέλεγκτη. «Ο Αλεξάντερ Γκριγκόριεβιτς Λουκασένκο μου ζήτησε να συγκροτήσω μια εφεδρεία από αστυνομικούς κι εγώ το έκανα. Αλλά παράλληλα συμφωνήσαμε ότι η δύναμη αυτή δεν θα χρησιμοποιηθεί εάν η κατάσταση δεν γίνει ανεξέλεγκτη», ανέφερε ο Ρώσος Πρόεδρος.

Όπως πρόσθεσε: «Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοια ανάγκη κι ελπίζω ότι δεν θα υπάρξει. Για αυτό δεν χρησιμοποιούμε αυτήν την εφεδρική δύναμη».

Ο Ρώσος Πρόεδρος εξέφρασε, παράλληλα, την ελπίδα η διένεξη μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης στη Λευκορωσία να επιλυθεί με ειρηνικό τρόπο, λέγοντας ότι αν υπάρξουν παραβιάσεις από οποιαδήποτε πλευρά, τότε θα υπάρξουν αντιδράσεις σύμφωνα με το νόμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ξεκινάμε από το ότι όλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί σήμερα στη Λευκορωσία θα επιλυθούν με ειρηνικό τρόπο, αλλά εάν υπάρξουν παραβιάσεις είτε από την πλευρά των κρατικών οργάνων εξουσίας, της αστυνομίας, είτε από την πλευρά εκείνων που συμμετέχουν στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας, εφόσον υπερβούν τα όρια της ισχύουσας νομοθεσίας, τότε θα υπάρξουν ανάλογες αντιδράσεις σύμφωνα με την νομοθεσία», πρόσθεσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.