ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ουγγαρία: Ο Β.Όρμπαν δεν έχασε την πλειοψηφία των δύο τρίτων στο κοινοβούλιο

Ουγγαρία: Ο Β.Όρμπαν δεν έχασε την πλειοψηφία των δύο τρίτων στο κοινοβούλιο

Ο Βίκτορ Όρμπαν κατάφερε να διατηρήσει την πλειοψηφία δύο τρίτων που διαθέτει στο κοινοβούλιο.

Η υποψήφια της παράταξης του Ούγγρου πρωθυπουργού επικράτησε σε τοπική ψηφοφορία για μια έδρα, κατά τα πρώτα μερικά αποτελέσματα και έτσι το εθνικιστικό, συντηρητικό κυβερνών κόμμα Fidesz διατήρησε την έδρα της 6ης εκλογικής περιφέρειας στο Μπόρσοντ (ανατολικά). Η υποψήφιά του, Ζόφια Κοντς, επικράτησε συγκεντρώνοντας το 51% των ψήφων, έναντι του Λάσλο Μπίρο (46%).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τη νίκη της στις δημοτικές εκλογές στην πρωτεύουσα, στην αναμέτρηση με στενό συνεργάτη του Βίκτορ Όρμπαν, πριν από έναν χρόνο, η ουγγρική αντιπολίτευση προσπαθεί να παρουσιάζεται ενωμένη στις εκλογές έναντι του Φίντες, που βρίσκεται στην εξουσία επί δέκα χρόνια. Το Φίντες διατηρεί τις 133 από τις 199 έδρες στο ουγγρικό κοινοβούλιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.