ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: «Η πρόταση του Β.Πούτιν για επέκταση τη συνθήκης New START είναι καταδικασμένη να αποτύχει»

ΗΠΑ: «Η πρόταση του Β.Πούτιν για επέκταση τη συνθήκης New START είναι καταδικασμένη να αποτύχει»

Ο Αμερικανός Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας, Ρόμπερτ Ο’Μπράιαν υποστήριξε πως η πρόταση του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν για επέκταση της συνθήκης νέας START είναι είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

«Η πρόταση του Πούτιν σήμερα για επέκταση τη συνθήκης New START χωρίς το πάγωμα πυρηνικών κεφαλών είναι καταδικασμένη να αποτύχει», δήλωσε ο Ο’Μπράιαν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ΗΠΑ, λίγες ώρες μετά την πρόταση του Ρώσου ηγέτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νέα συνθήκη για τον περιορισμό των στρατηγικών επιθετικών εξοπλισμών New START, η οποία υπογράφηκε το 2010 και ορίζει τον αριθμό των στρατηγικών πυρηνικών κεφαλών που μπορούν να αναπτύξουν η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες, έχει 10ετη ισχύ και εκπνέει στις 5 Φεβρουαρίου 2021.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.