Σ.Λαβρόφ: Τηλεφωνική επικοινωνία με Μ.Τσαβούσογλου μία μέρα μετά την επίσκεψη του στην Αθήνα – Τι συζήτησαν

Σ.Λαβρόφ: Τηλεφωνική επικοινωνία με Μ.Τσαβούσογλου μία μέρα μετά την επίσκεψη του στην Αθήνα – Τι συζήτησαν

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογο του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Οπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα, οι δύο υπουργοί Εξωτερικών συνομίλησαν για τις εξελίξεις στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, τη Συρία και τη Λιβύη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επικοινωνία Τσαβούσογλου-Λαβρόφ έρχεται μία ημέρα μετά την επίσκεψη του Ρώσου αξιωματούχου στην Αθήνα, όπου και είχε συναντήσεις με τον Ελληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον ΥΠΕΞ, Νίκο Δένδια. Ο Λαβρόφ κατά τη συνάντησή του με τον κ. Μητσοτάκη επισήμανε την ανάγκη αποκλιμάκωσης της έντασης και τη διευθέτηση των προβλημάτων μέσω απευθείας διαλόγου με την Τουρκία. «Συμφωνούμε ότι χρειάζεται το ταχύτερο δυνατό αποκλιμάκωση της έντασης που δημιουργήθηκε στην περιοχή, για να προχωρήσουν οι χώρες στη διευθέτηση όλων των προβλημάτων -που δεν είναι και λίγα- στην περιοχή, μέσω απευθείας διαλόγου», τόνισε μεταξύ άλλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.