ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Γάλλος ΥΠΕΣ: Μεταβαίνει στη Μόσχα για κοινή προσπάθεια στην πάταξη του ισλαμισμού

Γάλλος ΥΠΕΣ: Μεταβαίνει στη Μόσχα για κοινή προσπάθεια στην πάταξη του ισλαμισμού

Η Γαλλία έχει διαμηνύσει την πρόθεσή της να πατάξει το ριζοσπαστικό Ισλάμ, υπό το πλαίσιο αυτό ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών, Ζεράλντ Νταρμανέν γνωστοποίησε πως θα επισκεφτεί τη Μόσχα σε δύο εβδομάδες.

Στην επίσκεψή του αυτή αναμένεται να επικεντρωθεί στην πιθανή απέλαση υποστηρικτών του ριζοσπαστικού Ισλάμ με καταγωγή από τη Ρωσία.

Νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα, ο Γάλλος υπουργός είχε δηλώσει στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV πως σκόπευε να επισκεφτεί τη Μόσχα «εντός των προσεχών ημερών».

«Θα ταξιδέψω σε Τυνησία, Αλγερία και Ρωσία τις επόμενες τρεις εβδομάδες: Σε Τυνησία και Αλγερία στο τέλος αυτής της εβδομάδας και στη Ρωσία σε δύο εβδομάδες» σημείωσε ο Νταρμανέν στη γαλλική Εθνοσυνέλευση.

Η Γαλλία έχει διαμηνύσει την πρόθεσή της να πατάξει το ριζοσπαστικό Ισλάμ, μετά τον αποκεφαλισμό του καθηγητή Σαμουέλ Πατί από 18χρονο τσετσενικής καταγωγής γιατί φέρεται να έδειξε τα αμφιλεγόμενα σκίτσα με τον Μωάμεθ στους μαθητές του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την άγρια δολοφονοία του Γάλλου καθηγητή διαδέχτηκε η φονική επίθεση 21χρονου Τυνήσιου μετανάστη σε καθολική εκκλησία της Νίκαιας, στις 29 Οκτωβρίου, όπου έπεσαν νεκροί τρεις άνθρωποι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.