ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Μήνυμα από το επιτελείο Τραμπ: Εάν καταμετρηθούν όλες οι έγκυρες ψήφοι ο πρόεδρος κερδίζει

Μήνυμα    από το επιτελείο Τραμπ: Εάν καταμετρηθούν όλες οι έγκυρες ψήφοι ο πρόεδρος κερδίζει

Μήνυμα στον αμερικανικό λαό απέστειλε το προεκλογικό επιτελείο του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Σε αυτό αναφέρεται:

“Κανείς δεν επιχειρεί να ακυρώσει τα αποτελέσματα μιας δίκαιης και αμερόληπτης εκλογικής διαδικασίας, άσχετα από το νικητή αυτής.

Παρ΄όλα αυτά το θέμα δεν είναι για την κάθε ψήφο που προσμετράται. Είναι για το πως οι ψήφοι αυτοί διαφυλάχτηκαν, κρατήθηκαν και μετρήθηκαν.

Εάν οι ψήφοι συμπίπτουν με την ταυτότητα του αποστολέα.

Η νομική μας ομάδα μάχεται για να διασφαλίσει ότι μόνο οι νόμιμες κάλπες και μόνο αυτές μετρήθηκαν.

Θεωρούμε ότι εάν μετρήσουμε όλες τις νόμιμες ψήφους, τότε ο Ντόναλντ Τραμπ κερδίζει”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.