ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χωρίς κανένα σχέδιο για τον κορωνοϊό ο Μπάιντεν κατηγορεί τον… Τραμπ

Χωρίς κανένα σχέδιο για τον κορωνοϊό ο  Μπάιντεν κατηγορεί τον…  Τραμπ

Χωρίς ουσιαστικό σχέδιο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, παρά τις δηλώσεις του ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν κατηγορεί τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ξανά για την επιδημία.

«Δεν υπήρχε κάποιο σχέδιο διανομής για το εμβόλιο του κορωνοϊού, που να είχε καταρτιστεί από την κυβέρνηση Τραμπ, καθώς ο ιός εξαπλωνόταν κατά τους τελευταίους μήνες της παραμονή τους στην κυβέρνηση», δήλωσε σήμερα ο νέος προσωπάρχης του προέδρου Τζο Μπάιντεν, Ρον Κλάιν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η διαδικασία διανομής του εμβολίου, κυρίως εκτός των γηροκομείων και των νοσοκομείων, στην κοινότητα ως σύνολο, δεν υπήρχε στην πραγματικότητα, όταν ήρθαμε στον Λευκό Οίκο» δήλωσε ο Κλάιν στην εκπομπή του NBC «Meet the Press», χωρίς να πει τι σκοπεύει να κάνει η νέα διοίκηση στο Λευκό Οίκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.