ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Άκυρο» από το Ιράν για άτυπη συνάντηση με την Ουάσινγκτον για το πυρηνικό σύμφωνο

«Άκυρο» από το Ιράν για άτυπη συνάντηση με την Ουάσινγκτον για το πυρηνικό σύμφωνο

«Άκυρο» σε μια άτυπη συνάντηση με τις ΗΠΑ για να συζητηθούν, μαζί με τις υπόλοιπες μεγάλες δυνάμεις, τρόποι αναβίωσης της πυρηνικής συμφωνίας του 2015 «έριξε» το Ιράν.

Σύμφωνα με παρατηρητές, η απόρριψη αυτή της Τεχεράνης, την οποία αποκάλυψε η Wall Street Journal, απειλεί να προκαλέσει περαιτέρω εντάσεις με την Ουάσινγκτον.

«Ενώ είμαστε απογοητευμένοι με την αρνητική απάντηση του Ιράν, παραμένουμε έτοιμοι να επανέλθουμε σε ουσιαστική διπλωματία για να επιτύχουμε αμοιβαία επιστροφή στη συμμόρφωση με τις δεσμεύσεις του πυρηνικού συμφώνου», δήλωσε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, αναφερόμενος στο Κοινό Συνολικό Σχέδιο Δράσης με το Ιράν για τα πυρηνικά.

Ο εκπρόσωπος είπε ακόμα, ότι η Ουάσινγκτον διαβουλεύεται τα άλλα τέσσερα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών – Κίνα, Γαλλία, Ρωσία, Ηνωμένο Βασίλειο – συν τη Γερμανία για την καλύτερη αντιμετώπιση του ζητήματος.

Σημειώνεται πως το Ιράν επιμένει ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν πρέπει να άρει όλες τις μονομερείς κυρώσεις που επέβαλε ο πρώην Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, πριν προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με την Ουάσινγκτον για τα πυρηνικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.