ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τουρκία και Κατάρ ενώνουν τις στρατιωτικές τους δυνάμεις

Τουρκία και Κατάρ ενώνουν τις στρατιωτικές τους δυνάμεις

O Αρχηγός Προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων του Κατάρ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο των Αμυντικών Βιομηχανιών της Δημοκρατίας της Τουρκίας, σήμερα στο Κατάρ.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής προσωπικού των Ε.Δ. του Κατάρ, Ghanem Bin Shaheen Al Ghanem συναντήθηκε με τον Τούρκο αξιωματούχο, Savunma Sanayii Başkanlığı στην Ντόχα για να συζητήσουν την αμοιβαία συνεργασία.

Το Υπουργείο Άμυνας του Κατάρ είπε ότι η συνάντηση αφορούσε θέματα κοινού ενδιαφέροντος μεταξύ των δύο χωρών, καθώς και προοπτικές συνεργασίας μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων και του θεσμού γενικότερα, καθώς και τρόπους βελτίωσής τους.

Τον Μάρτιο, το Υπουργείο Άμυνας του Κατάρ δήλωσε ότι υπέγραψε αρκετές διμερείς συμφωνίες με την Τουρκία ως μέρος μιας «υφιστάμενης συμφωνίας στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πέρυσι, το Κατάρ έλαβε το λεγόμενο πολεμικό πλοίο «Ντόχα» από την Τουρκία, το οποίο κατασκευάστηκε από το τοπικό ShipYard. Η κίνηση ήταν μέρος μιας στρατιωτικής συμφωνίας μεταξύ των δύο χωρών, η οποία περιελάμβανε επίσης την ίδρυση του πρώτου αρχηγείου κοινών δυνάμεων Κατάρ-Τουρκίας τον Δεκέμβριο του 2019.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.