Το όποιο «κόμμα Καρυστιανού» -αν υπάρξει- θα γίνει 40 ημέρες πριν τις εκλογές. Τέλος!

Ο Τ.Μπάιντεν δέχθηκε επίθεση από… τζιτζίκια (φώτο-βίντεο)

Ο Τ.Μπάιντεν δέχθηκε επίθεση από… τζιτζίκια (φώτο-βίντεο)

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, πραγματοποιεί ταξίδι στην Ευρώπη, ωστόσο, πριν από την αναχώρησή του είχε ένα μικρό θέμα με… τζιτζίκια.

Ο Αμερικανός πρόεδρος θα αντιμετωπίσει διάφορα θέματα στο 8ήμερο ταξίδι του στην Ευρώπη, όπως την «ειδική σχέση» με τη Βρετανία, την ευρωπαϊκή ενότητα κατά της αυταρχικής δύναμης στη Ρωσία και την Κίνα και την αντιμετώπιση του Βλαντιμίρ Πούτιν για το έγκλημα στον κυβερνοχώρο.

Το «ατύχημα» του Μπάιντεν με το τζιτζίκι

Όμως, χθες, ο Τζο Μπάιντεν είχε ένα μικρό «ατύχημα» κατά την επιβίβασή του στο αεροπλάνο, στην Αεροπορική βάση Άντριους στο Μέριλαντ, καθ’ οδόν προς το Ηνωμένο Βασίλειο.

Περπατώντας για το προεδρικό αεροσκάφος, ο Αμερικανός πρόεδρος συνομιλούσε με κάποιους στρατιωτικούς συνοδούς όταν έκανε μια απότομη κίνηση και έπιασε το λαιμό του. Επρόκειτο για ένα τζιτζίκι, με τα έντομα να έχουν προκαλέσει επιδρομή στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ και σε ορισμένα μεσοδυτικά κράτη τις τελευταίες εβδομάδες.

Αφού λοιπόν, έριξε μια σφαλιάρα στο λαιμό του, ο Τζο Μπάιντεν στράφηκε προς τους δημοσιογράφους και αστειεύτηκε: «Προσέξτε τα τζιτζίκια. Εμένα μου επιτέθηκε ένα».

Το πρόβλημα με τα τζιτζίκια είναι τόσο έντονο, που προχθές το βράδυ, ένα αεροπλάνο που θα μετέφερε δημοσιογράφους στο Λονδίνο για την κάλυψη της επίσημης επίσκεψης του Μπάιντεν, καθυστέρησε περισσότερο από 7 ώρες επειδή μια επίθεση τζιτζικιών είχε προκαλέσει ένα μηχανικό πρόβλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.