Εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου: «Ο Τ.Μπάιντεν ξέρει ακριβώς τι να περιμένει από τον Β.Πούτιν»

Εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου: «Ο Τ.Μπάιντεν ξέρει ακριβώς τι να περιμένει από τον Β.Πούτιν»

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκι δήλωσε, την Κυριακή, ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ξέρει ήδη τι να περιμένει από τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν, στην επικείμενη συνάντησή τους, την Τετάρτη στη Γενεύη.

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις στους δημοσιογράφους που συνοδεύουν τον Τζο Μπάιντεν στο ταξίδι του στην Ευρώπη, η Τζεν Ψάκι σημείωσε, σύμφωνα με ανάλογη ανακοίνωση του Λευκού Οίκου: «Φυσικά, έχει συναναστραφεί με τον Πρόεδρο Πούτιν στο παρελθόν όπως γνωρίζετε. Σίγουρα ξέρει τι να περιμένει. Η άποψή του είναι ότι αυτή δεν είναι μια συνάντηση για την εμπιστοσύνη, δεν είναι μια συνάντηση για τη φιλία, αλλά είναι μια συνάντηση για να μάθουμε πού μπορούμε να βρούμε κοινό έδαφος και, επίσης, να είμαστε ευθείς και ειλικρινείς σχετικά με τομείς για τους οποίους έχουμε ανησυχία».

Σάλιβαν: Ο Μπάιντεν θα συζητήσει την επικείμενη συνάντησή του με τον Πούτιν στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, θα συζητήσει την επικείμενη συνάντησή του με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ και, μάλιστα, κεκλεισμένων των θυρών, όπως δήλωσε ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Τζέικ Σάλιβαν.

Ειδικότερα, σε σχετικές δηλώσεις στους δημοσιογράφους που συνοδεύουν τον Τζο Μπάιντεν στο ταξίδι του στην Ευρώπη, ο Τζέικ Σάλιβαν σημείωσε, σύμφωνα με ανάλογη ανακοίνωση του Λευκού Οίκου: «Θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει σε όλους τους Συμμάχους για το τι σκοπεύει να πει στον Πούτιν. Θα το κάνει πίσω από κλειστές πόρτες. Έτσι, εκείνοι θα ακούσουν από αυτόν για τις προθέσεις του σε σχέση με τη Σύνοδο Κορυφής και αυτός θα ακούσει από εκείνους για να πάει στη Γενεύη με την πλήρη υποστήριξη και αλληλεγγύη όλων των συμμάχων μας στο ΝΑΤΟ».

Υπενθυμίζεται ότι, την Τετάρτη (16/06), ο Τζο Μπάιντεν θα συναντηθεί με τον Βλαντίμιρ Πούτιν στη Γενεύη για να συζητήσει ένα ευρύ φάσμα διμερών ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένης της στρατηγικής σταθερότητας και του ελέγχου των όπλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.