ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Β.Νούλαντ: «Ωραίες εκπλήξεις περιμένουν τον Β.Πούτιν και τον ρωσικό Στρατό»

Κίριλ Μπουντάνοφ: «Η επίθεση των Ρώσων θα έχει τελειώσει στις αρχές της άνοιξης και κατόπιν θα αρχίσει η δική μας»

Β.Νούλαντ: «Ωραίες εκπλήξεις περιμένουν τον Β.Πούτιν και τον ρωσικό Στρατό»

Η υπ’ αριθμόν δύο στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η Βικτόρια Νούλαντ, προτού αναχωρήσει από το Κίεβο όπου έκανε επίσημη επίσκεψη δήλωσε ότι τον Ρώσο πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν και τις ρωσικές δυνάμεις περιμένουν «ωραίες εκπλήξεις» στα πεδία των μαχών στην Ουκρανία.

«Φεύγω από το Κίεβο με περισσότερο ενθουσιασμό για την ενότητα και για το αποτέλεσμα, καθώς και για το 2024 και την απόλυτη στρατηγική σημασία του για την Ουκρανία», είπε σε δημοσιογράφους.

«Φεύγω επίσης με ενισχυμένη την πεποίθηση πως, καθώς η Ουκρανία ενισχύει τις άμυνές της, ο κ. Πούτιν θα δοκιμάσει ωραίες εκπλήξεις στο πεδίο της μάχης και η Ουκρανία θα καταγάγει μεγάλες επιτυχίες», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την Βικτόρια Νούλαντ, οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έχουν καταφέρει «τεράστιες ζημιές στις χερσαίες δυνάμεις του Πούτιν» και στον ρωσικό στόλο της Μαύρης Θάλασσας.

Η καλοκαιρινή πολυαναμενόμενη αντεπίθεση του Κιέβου κατέληξε σε μεγάλη αποτυχία και η Ρωσία έχει αναλάβει εκ νέου την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ανατολικό και στο νότιο τμήμα της χώρας.

Ο επικεφαλής της ουκρανικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών Κίριλ Μπουτάνοφ δήλωνε την Τρίτη πως η ρωσική επίθεση θα συντριβεί σε μερικούς μήνες.

«Η επίθεσή τους συνεχίζεται, θα έχει τελειώσει στις αρχές της άνοιξης», κατόπιν «θα αρχίσει η δική μας», είπε στην ουκρανική κρατική τηλεόραση.

Βέβαια δεν εξήγησε που θα βρεθεί το απαραίτητο προσωπικό για να υπάρξει εκ νέου μία ουκρανική αντεπίθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.