ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Απόλυτος ο έλεγχος του Κογκρέσου από τους Ρεπουμπλικανούς: Έχουν 222 ψήφους και απαιτούνται 218!

Άκαρπες οι δύο πρώτες ψηφοφορίες καθώς κατέβηκαν δύο υποψήφιοι από τους Ρεπουμπλικανούς

Απόλυτος ο έλεγχος του Κογκρέσου από τους Ρεπουμπλικανούς: Έχουν 222 ψήφους και απαιτούνται 218!

Απόλυτο έλεγχο της Βουλής των Αντοπροσώπων από τους Ρεπουμπλικανούς, χωρίς πάντως να εκλεγεί πρόεδρος με την πρώτη καθώς ο μετριοπαθής Κέβιν Μακάρθι, ηγέτης της πλειοψηφία στο Κογκρέσο: Από τους 222 ψήφους που πήραν οι υποψήφιοι των Ρεπουμπλικανών οι 203 πήγαν στον Μακάρθι και οι 19 στον «σκληρό» Τιμ Τζόρνταν στέλνοντας το μήνυμα ότι πρέπει να σκληρύνει τις θέσεις του κατά των νεοταξιτών Δημοκρατικών.

Ο Κέβιν Μακάρθι έλαβε 203 ψήφους ενώ χρειαζόταν 218 ψήφους και ο προτεινόμενος από την μειοψηφία των Δημοκρατικών Χακίμ Τζέφρις πήρε 212

Ο έτερος υποψήφιος από τους Ρεπουμπλικάνους  Τζιμ Τζόρνταν πήρε 19 ψήφους στην δεύτερη ψηφοφορία.

Οι Αμερικανοί πολίτες που έδωσαν τη νίκη στους Ρεπουπλικανούς, θέλουν σκληρή πολιτική κατά των Δημοκρατικών και του γηραλέου και με άνοια, προέδρου Τ.Μπάιντεν.

Ο Κ.Μακάρθι δεν είναι «σκληρός» και αν δεν δώσει διαπιστευτήρια ότι θα ξεκινήσει πόλεμο κατά του δημοκρατικού παρακράτους των ΗΠΑ, θα δυσκολευθεί να εκλεγεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια, όποιος και να εκλεγεί, θα είναι Ρεπουμπλικανός και μάλιστα «σκληρός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.