ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αρμένιος ΥΠΟΙΚ: «Η χώρα μας έχει αρχίσει να πληρώνει τη Ρωσία για φυσικό αέριο σε ρούβλια»

Η δυνατότητα αυτή προβλέπεται εδώ και χρόνια στη σύμβαση με τη Gazprom

Αρμένιος ΥΠΟΙΚ: «Η χώρα μας έχει αρχίσει να πληρώνει τη Ρωσία για φυσικό αέριο σε ρούβλια»

Η Αρμενία έχει αρχίσει να πληρώνει τη Ρωσία για φυσικό αέριο σε ρούβλια, δήλωσε στο RBK ο Αρμένιος υπουργός Οικονομίας Βαχάν Κερόμπιαν.

«Πρέπει να κινηθούμε προς τα εθνικά νομίσματα. Υπάρχει πρόοδος από τη ρωσική πλευρά προς αυτή την κατεύθυνση», επεσήμανε.

Σύμφωνα με τον Κερόμπιαν, οι τελευταίες πληρωμές έγιναν σε ρούβλια, αλλά με την αντίστοιχη συναλλαγματική ισοτιμία. Σύμφωνα με τον ίδιο, η διαμόρφωση των τιμών γίνεται σε δολάρια, αλλά η πληρωμή γίνεται σε ρούβλια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο επίσημος εκπρόσωπος της Gazprom Σεργκέι Κουπριάνοφ επιβεβαίωσε αυτές τις πληροφορίες: «Πράγματι, εδώ και αρκετά χρόνια η σύμβαση της Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου στην Αρμενία προβλέπει την πληρωμή σε ρούβλια για το φυσικό αέριο και αυτή η ευκαιρία χρησιμοποιείται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.