ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυστρία: Παρατείνει τους ελέγχους στα σύνορα με την Ουγγαρία και τη Σλοβενία

Η παράταση των ελέγχων από τις 11 Μαΐου θα τεθεί σε ισχύ, αφού εκπνεύσει η ισχύς της τρέχουσας εξάμηνης αναστολής των ελεύθερων μετακινήσεων μέσω των συνόρων Σλοβενίας και Ουγγαρίας

Αυστρία: Παρατείνει τους ελέγχους στα σύνορα με την Ουγγαρία και τη Σλοβενία

Η Αυστρία σχεδιάζει να παρατείνει τους ελέγχους στα σύνορά της με τη Σλοβενία και την Ουγγαρία για άλλους έξι μήνες από τις 11 Μαΐου. Αυτό δήλωσε σήμερα (11.04.2023) στον ρ/σ ORF ο αυστριακός υπουργός Εσωτερικών Γκέρχαρντ Κάρνερ.

«Θα ενημερώσουμε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσα στις ερχόμενες ημέρες ότι θα πρέπει να παρατείνουμε αυτούς τους συνοριακούς ελέγχους σε Αυστρία και Ουγγαρία», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας, Γκέρχαρντ Κάρνερ. Πρόσθεσε δε ότι η συνεχιζόμενη αναστολή των κανόνων της περιοχής Σένγκεν για τις ελεύθερες μετακινήσεις στα σύνορα αυτά είναι απαραίτητη για να καταπολεμηθεί η παράτυπη μετανάστευση.

Σημειώνεται ότι η παράταση των ελέγχων από τις 11 Μαΐου θα τεθεί σε ισχύ, αφού εκπνεύσει η ισχύς της τρέχουσας εξάμηνης αναστολής των ελεύθερων μετακινήσεων μέσω των συνόρων Σλοβενίας και Ουγγαρίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.