
Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, σε δηλώσεις του, αναφερόμενος στις πολιτικές της Δύσης υπογράμμισε πως «συνέχεια ακούμε “πρέπει” και “πρέπει”».
«Ποιοι νομίζετε ότι είστε;», αναρωτήθηκε ο Ρώσος πρόεδρος.
«Το μόνο που ακούμε είναι: Πρέπει… Πρέπει… Σας προειδοποιούμε…Ποιοι είστε τελικά;», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρώσος πρόεδρος.
«Μάλλον έχουν ξεχάσει ποιοι είναι», πρόσθεσε.
🚨⚡️ Vladimir Putin to the collective West:
“Who do you think you are?
All we ever hear is: You must… You have to… We’re warning you…
Who even are you?”— They’ve clearly forgotten their place. Maybe it’s time we remind them. 💥🇷🇺 pic.twitter.com/cBvr8XwXJt
— RussiaNews 🇷🇺 (@mog_russEN) October 23, 2025
Ακόμα, σε άλλο σημείο των δηλώσεων του, αναφερόμενος στις παραδοσιακές αξίες τόνισε:
«Είναι καλό που οι άνθρωποι εγκαταλείπουν την ιδεολογία του σύγχρονου φεμινισμού – την ιδέα ότι οι γυναίκες πρέπει να αναβάλλουν την απόκτηση παιδιών για να ακολουθήσουν καριέρα» είπε αρχικά.
«Η επέκταση της οικογενειακής γραμμής είναι κάτι που πρέπει να διατηρηθεί. Δεν μπορείς να το αγοράσεις με χρήματα» κατέληξε ο Β.Πούτιν.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.