
Ο πρωθυπουργός της Αρμενίας, Νικόλ Πασινιάν, έχασε την ψυχραιμία του κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης και άρχισε να φωνάζει σε μια γυναίκα, με το σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε να προκαλεί έντονες συζητήσεις.
«Θα ληστέψω, θα σοκάρω, θα τρομοκρατήσω, θα αναγκάσω, θα σοκάρω, θα τρομοκρατήσω, θα σοκάρω», ακούγεται χαρακτηριστικά να λέει ο Ν.Πασινιάν.
🇦🇲 “I will rob, I will rob, I will shock, I will terrify, I will force, I will shock, I will terrify, I will shock.”
— Armenia’s Prime Minister, Pashinyan lost his temper during a campaign rally & started shouting on a woman
He accused ex-Armenia’s Presidents (Kocharyan &… pic.twitter.com/tOdhAj2VfE
— Lord Bebo (@MyLordBebo) May 18, 2026
Ακόμα, κατηγόρησε τους πρώην προέδρους της Αρμενίας (Κοτσαριάν και Σαρκισιάν) για λιποταξία και πολιτικές ευθύνες σε κρίσιμες περιόδους για την χώρα.
Το περιστατικό εντάσσεται στο ήδη τεταμένο πολιτικό κλίμα της Αρμενίας, όπου η αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση παραμένει ιδιαίτερα σκληρή, με επίκεντρο ζητήματα διακυβέρνησης, ασφάλειας και της πρόσφατης ιστορίας της χώρας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.