ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Επίθεση» Ν.Μπαχτσελί στον Τ.Μπάιντεν για τη Γενοκτονία των Αρμενίων: «Συκοφαντίες από έναν λομπίστα»

Ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν αντέδρασε σε δήλωση του Αμερικανού προέδρου για τη Γενοκτονία των Αρμενίων

«Επίθεση» Ν.Μπαχτσελί στον Τ.Μπάιντεν για τη Γενοκτονία των Αρμενίων: «Συκοφαντίες από έναν λομπίστα»

Μετά τις σκληρές εκφράσεις που χρσιμοποίησε χθες ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου κατά του Τζο Μπάιντεν, με αφορμή τη δήλωσή του για τη Γενοκτονία των Αρμενίων, σήμερα ήταν η σειρά του κυβερνητικού εταίρου του Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί να μιλήσει υποτιμητικά για τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ο Μπαχτσελί χαρακτήρισε τον Μπάιντεν «λομπίστα» και «συκοφάντη» και έκανε αναφορά στους βομβαρδισμούς σε Χιροσίμα και Βιετνάμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με τα λόγια του αυτά ο Μπάιντεν θέλει να σπιλώσει την ιστορία μας. Η δήλωση του Αμερικανού προέδρου είναι άκυρη, καταδικάζω τη συκοφαντία του, την απορρίπτω. Είναι το παιχνίδι ενός λομπίστα» είπε αρχικά ο Μπαχτσελί και πρόσθεσε: «Τα λόγια του Μπάιντεν είναι απλώς ένα κομμάτι χαρτί. Δεν έχουμε διαπράξει κανένα έγκλημα στην ιστορία μας που να μας κάνει να σκύψουμε το κεφάλι. Εκείνος είναι που πρέπει να λογοδοτήσει στα εκατομμύρια των αθώων στη Χιροσίμα και στο Βιετνάμ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.