
Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, συμμετείχε στη φιλανθρωπική καμπάνια Opération Pièces Jaunes, με στόχο τη στήριξη παιδιών και εφήβων που νοσηλεύονται, όπου ανέλαβε τον ρόλο του DJ και προκάλεσε «χαμό» στα social media.
Ακόμα, συμμετείχαν ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν και η πρόεδρος του Disneyland Paris, Νατάσα Ραφάλσκι.
Στο πλαίσιο της φετινής δράσης, 300 νοσηλευόμενα παιδιά και οι οικογένειές τους είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια ξεχωριστή ημέρα, γεμάτη μουσική, παιχνίδι και στιγμές χαράς.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Απευθυνόμενη στα παιδιά και τις οικογένειές τους, η Μπριζίτ Μακρόν που… διετέλεσε και χρέη dj, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκεστε όλοι εδώ μαζί μας», ενώ ο Ντιντιέ Ντεσάν πρόσθεσε: «Ευχαριστούμε τη Disney που μας έδωσε τη δυνατότητα να περάσουμε μαζί σας μια υπέροχη και αξέχαστη ημέρα σε αυτόν τον μαγικό χώρο. Με την Μπριζίτ, όταν σας βλέπουμε να χαμογελάτε τόσο πλατιά, νιώθουμε κι εμείς χαρά. Αυτή η ημέρα είναι δική σας».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.