ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γάλλος ΥΠΟΙΚ: «Προσωπικά δεν θα μου λείψει ο Τζόνσον»

«Αυτό που θα αφήσει πίσω του ο Μπόρις Τζόνσον δεν νομίζω ότι θα είναι ιδιαιτέρως λαμπρό»

Γάλλος ΥΠΟΙΚ: «Προσωπικά δεν θα μου λείψει ο Τζόνσον»

Η παραίτηση του βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον δείχνει ότι ο λαϊκισμός και το Brexit δεν ήταν ένας καλός συνδυασμός, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μπρουνό Λεμέρ προσθέτοντας ότι δεν θα του λείψει ο Τζόνσον.

Έπειτα από μια σειρά σκανδάλων, ο Τζόνσον ανακοίνωσε χθες, Πέμπτη, ότι θα παραιτηθεί από πρωθυπουργός μετά το μπαράζ παραιτήσεων υπουργών, υφυπουργών και συμβούλων του, αλλά είπε ότι θα παραμείνει στη θέση του μέχρι να επιλεγεί ο διάδοχός του.

Ερωτηθείς για την αντίδρασή του στην απόφαση του Τζόνσον, ο Λεμέρ δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό France Info: “Αποδεικνύει, σε κάθε περίπτωση, ότι το Brexit σε συνδυασμό με τον λαϊκισμό δεν φτιάχνει ένα καλό κοκτέιλ για ένα έθνος”.

“Προσωπικώς, δεν θα μου λείψει”, πρόσθεσε ο Γάλλος υπουργός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Αυτό που θα αφήσει πίσω του ο Μπόρις Τζόνσον δεν νομίζω ότι θα είναι ιδιαιτέρως λαμπρό“, πρόσθεσε ο Λεμέρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.