ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γερμανία: Αύξηση 310 ευρώ στον μισθό των βουλευτών – H πιο καλοπληρωμένη κυβέρνηση στην ιστορία της Γερμανίας

Αύξηση στο μισθό τους θα δουν και οι υπουργοί της κυβέρνησης του Βερολίνου

Γερμανία: Αύξηση 310 ευρώ στον μισθό των βουλευτών – H πιο καλοπληρωμένη κυβέρνηση στην ιστορία της Γερμανίας

Χαράς ευαγγέλια για τους βουλευτές της ομοσπονδιακής βουλής «Bundestag», καθώς από αύριο θα δουν τον μισθό τους ενισχυμένο κατά 310,40 ευρώ.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», στο λογαριασμό των Γερμανών βουλευτών θα μπει το ποσό των 14.906,68 ευρώ!

Το αίτημα για αύξηση του απολαβών των Γερμανών βουλευτών είχε κατατεθεί από το ευρωσκεπτικιστικό κόμμα «AfD» (Εναλλακτική για την Γερμανία) και έγινε αποδεκτό από την κυβέρνηση του Βερολίνου, όπως επισημαίνει το γερμανικό δημοσίευμα.

Αύξηση στο μισθό τους θα δουν και οι υπουργοί της κυβέρνησης του Βερολίνου.

Ο Σοσιαλδημοκράτης Καγκελάριος της Γερμανίας Όλαφ Σολτς, θα βάλει στο πορτοφόλι του 30.139,81 ευρώ.

Για πρώτη φορά, Γερμανός Καγκελάριος θα λάβει μισθό άνω των 30 χιλιάδων ευρώ, όπως αναφέρει η εφημερίδα.

Την ίδια ώρα, ο μισθός του αντικαγκελάριου και υπουργού Οικονομίας, Ρόμπερτ Χαμπέκ, της υπουργού Εξωτερικών, Αναλένα Μπέρμποκ και του υπουργού Οικονομικών, Κριστιάν Λίντνερ, θα είναι 25.573,08 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο κυβερνητικός συνασπισμός της Γερμανίας- Σοσιαλδημοκράτες- Πράσινοι και Ελεύθεροι Δημοκράτες- θα διαθέτει τους περισσότερους ομοσπονδιακούς υπάλληλους: ανέρχονται σε 26 χιλιάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, όπως υπογραμμίζει το σχετικό δημοσίευμα, η κυβέρνηση Σολτς θα είναι η πιο καλοπληρωμένη όλων των εποχών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.