ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γιούβαλ Nόα Χαράρι: «Χρειαζόμαστε μία μεγάλη καταστροφή για να επιβληθεί μία μεγάλη αλλαγή (Great Reset)»

«Με τις νέες τεχνολογίες τα ολοκληρωτικά καθεστώτα θα είναι χειρότερα από ποτέ»

Γιούβαλ Nόα Χαράρι: «Χρειαζόμαστε μία μεγάλη καταστροφή για να επιβληθεί μία μεγάλη αλλαγή (Great Reset)»

Ο γνωστός φιλόσοφος της Νέας Εποχής Σλάβοϊ Ζιζέκ και ο σύμβουλος του Κλάους Σβαμπ και δημιουργός της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» Γιούβαλ Νόα Χαράρι, μίλησαν μαζί σε νέο βίντεο, προκειμένου να προετοιμάσουν τους ανθρώπους για τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται και θα επιβληθούν μέσω μίας μεγάλης καταστροφής.

Συγκεκριμένα ο Σλάβοϊ Ζιζέκ ρωτά τον Γιούβαλ Χαράρι: «Βλέπεις φως στο τούνελ ή αυτό το φως είναι ένα τρένο (που έρχεται καταπάνω μας)»;

Και ο Χαράρι απαντά:

«Χρειάζεστε μια καταστροφή προκειμένου να επικεντρώσετε τις σκέψεις των ανθρώπων έτσι ώστε να αλλάξουν…

Ίσως να μην έχουμε 2η ευκαιρία…  Ίσως πρέπει να τα κάνουμε όλα σωστά με την 1η φορά.

Αν αναλογιστείτε την Βιομηχανική Επανάσταση, οι άνθρωποι δοκίμαζαν διάφορα.

Και στην πολιτική, οι άνθρωποι δοκίμασαν διάφορα πράγματα, τα οποία απέτυχαν. Δοκίμασαν τον ιμπεριαλισμό, δοκίμασαν τον σοβιετικό Κομμουνισμό, δοκίμασαν τον Ναζισμό. Τώρα δοκιμάζουν τον ρωσικό ιμπεριαλισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με το είδος των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε τώρα και με το είδος της ισχύος που έχουμε τώρα με τις νέες τεχνολογίες, αν δεν τις κατανοήσουμε σωστά, τα ολοκληρωτικά καθεστώτα του 21ου αιώνα θα είναι μακράν χειρότερα από οτιδήποτε είδαμε στον 20ο αιώνα!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.