ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

H M.Zαχάροβα «τρολάρει» τον Ο.Σολτς που άσκησε κριτική στην συνέντευξη Β.Πούτιν

Δήλωσε ότι εάν ο Γερμανός καγκελάριος «παραβιάζει συχνότερα τις οδηγίες του Λευκού Οίκου» τότε ίσως «να οδηγήσει τη Γερμανία έξω από την κρίση»

H M.Zαχάροβα «τρολάρει» τον Ο.Σολτς που άσκησε κριτική  στην συνέντευξη Β.Πούτιν

Η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα σχολίασε ότι ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς, αφού παρακολούθησε την συνέντευξη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στον Αμερικανό δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον, «δεν υπάκουσε σε εντολή των Ηνωμένων Πολιτειών»

“Ο Σολτς δεν υπάκουσε στην εντολή των ΗΠΑ να μην παρακολουθήσουν τη συνέντευξη”, είπε η Ζαχάροβα.

Παράλληλα, συμπλήρωσε ειρωνικά ότι εάν ο Γερμανός καγκελάριος «παραβιάζει συχνότερα τις οδηγίες του Λευκού Οίκου», τότε ίσως «να οδηγήσει τη Γερμανία έξω από την κρίση»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.