ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Φατιμά Φλόρες «λιώνει» για τον Χαβιέρ Μιλέι: «Είμαι τρελά ερωτευμένη και κολλημένη μαζί του» (φώτο)

«Ακόμα και όταν είμαστε μακριά, είμαστε πολύ κοντά»

Η Φατιμά Φλόρες «λιώνει» για τον Χαβιέρ Μιλέι: «Είμαι τρελά ερωτευμένη και κολλημένη μαζί του» (φώτο)

H σύντροφος του Χαβιέρ Μιλέι, Φάτιμα Φλόρες, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στους Sunday Times, αποκάλυψε πως είναι «τρελά ερωτευμένη και κολλημένη» με τον πρόεδρο της Αργεντινής.

Η 42χρονη Φλόρες είναι πολύ γνωστή στη χώρα της καθώς είναι ηθοποιός και κωμικός που γεμίζει εδώ και χρόνια τα θέατρα της Αργεντινής, κυρίως με τις παραστάσεις της όπου μιμείται πολλές διασημότητες.

«Είμαι πραγματικά κολλημένη με τον Χαβιέρ. Ακόμα και όταν είμαστε μακριά, είμαστε πολύ κοντά. Και όταν είμαστε μαζί, είμαστε εκρηκτικοί καταλαβαίνετε τι εννοώ;».

Η Φλόρες χωρίς ντροπές άφησε να εννοηθεί ότι οι δυο τους έχουν πραγματική χημεία στο ερωτικό κομμάτι. «Δεν υπάρχουν παράπονα. Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση».

Η Φλόρες συνέχισε να μιλάει με λόγια λατρείας για τον αγαπημένο της λέγοντας: «Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του, τρελά ερωτευμένη. Είναι ροκ σταρ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 53χρονος Μιλέι που ορκίστηκε πρόεδρος της Αργεντινής τον περασμένο μήνα είχε εμφανιστεί στην προεκλογική εκστρατεία φορώντας ένα δερμάτινο μπουφάν και κρατώντας ένα τεράστιο αλυσοπρίονο, το οποίο, όπως είπε, ήταν για την περικοπή των σπάταλων δαπανών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.