ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ιρλανδία προειδοποιεί τη Βρετανία να μη θέσει σε ισχύ νέα νομοθεσία για το Πρωτόκολλο

Τι δήλωσε ο Ιρλανδός πρωθυπουργός Μιχόλ Μάρτιν

Η Ιρλανδία προειδοποιεί τη Βρετανία να μη θέσει σε ισχύ νέα νομοθεσία για το Πρωτόκολλο

Ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας προειδοποίησε σήμερα τη Βρετανία ότι θα είναι πολύ σοβαρό αν θέσει σε ισχύ νέα νομοθεσία για τροποποίηση του Πρωτοκόλλου.

Ο Ιρλανδός πρωθυπουργός Μιχόλ Μάρτιν προειδοποίησε σήμερα τη Βρετανία ότι θα είναι πολύ σοβαρό αν θέσει σε ισχύ νέα νομοθεσία για την μονομερή αλλαγή τμήματος της συμφωνίας για το Brexit με την ΕΕ στην προσπάθειά της να διευκολύνει το εμπόριο με τη Βόρεια Ιρλανδία, και κάλεσε την βρετανική κυβέρνηση να επαναλάβει τις συνομιλίες.

«Αν αυτό το νομοσχέδιο λάβει ισχύ νόμου, πιστεύω ότι θα βρεθούμε σε μια πολύ σοβαρή κατάσταση», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας στο BBC, αναφερόμενος σε βρετανικό νομοσχέδιο που προβλέπει την τροποποίηση του Πρωτοκόλλου της Βόρειας Ιρλανδίας, το οποίο διέπει τις εμπορικές συναλλαγές μετά το Brexit.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό που χρειάζεται να γίνει τώρα είναι όντως ουσιαστικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη βρετανική κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση», υπογράμμισε ο Μιχόλ Μάρτιν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.